Előfizetői tartalom

Varga Mihály megígérte: a kormány nem változtatja meg a Prémium Magyar Állampapír visszaváltási feltételeit

Kedden 8:30-kor vette kezdetét Varga Mihály pénzügyminiszter meghallgatása a parlament költségvetési bizottságában. A tárcavezető felvezető beszédében azt hangoztatta, hogy az idei költségvetési hiánycélt külső okok miatt kellett emelni. Kiemelte továbbá, hogy a kamatemelések miatt jelentősen megemelkedtek az állam kamatkiadásai. Egy képviselői kérdésre adott válaszában leszögezte, hogy a kormány nem nyúl a PMÁP visszaváltásának kondícióihoz. Elmondása szerint a 2024-es hiánycélt a kormány nem kívánja emelni, annak a kérdése leghamarabb jövő februárban kerülhet a kormány asztalára.

Forintárfolyam, kamatok, infláció - Mi vár ránk 2024-ben? Mi vár a magyar gazdaságra jövőre? Signature előfizetőinknek szóló következő befektetői klubunkon kiderül. Még nem késő regisztrálni! Információ és jelentkezés Varga Mihály összefoglalta a költségvetési folyamatokat Nem sokkal fél 9 után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés