Előfizetői tartalom

Megtiltotta a kormány a rezsicsökkentés csendes átalakítását jövőre

Nagyon fontos mondat jelent meg a legfrissebb Magyar Közlöny egyik kormányrendeletében, ami gyakorlatilag megtiltotta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak, hogy a küszöbön álló 2024-es díjrendeletben megemelje a lakosság számára a rendszerhasználati díjakat. Ezzel a megoldással a jövő évre is változatlan lakossági rezsiárakat tud fenntartani a kormány.

A péntek esti Magyar Közlönyben jelent meg az 525/2023. (XII. 1.) számú kormányrendelet, amely az egy évvel ezelőtti megoldáshoz hasonlóan most is megtiltotta a MEKH-nek, hogy a következő évi rendszerhasználati díjakat megemelje. Úgy fogalmaz a friss kormányrendelet, hogy „a 2024. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakra vonatkozó villamos energia rendszerhasználati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés