Előfizetői tartalom

Rendkívüli bejelentés jött éjszaka a kormánytól: Varga Mihály érdekes fegyvert kap a kezébe

Új kormányzati döntéshozó fórum alakul a fegyelmezett költségvetési gazdálkodásért - jelentette be kedd késő este a Pénzügyminisztérium. Azt is kiemelte: a kormány egyik elsődleges célja, hogy felgyorsítsa az egyensúlyi mutatók javítását, a költségvetési hiány és az államadósság csökkentését. Ennek érdekében új munkacsoport alakul. Közben a kormány feladataiban és szerkezetében is történik változás, és ezek közül a lényegi épp Varga Mihály pénzügyminisztert érinti: december 7-től már nem ő vezeti a Gazdasági Kabinetet, hanem Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter.

Forintárfolyam, kamatok, infláció - Mi vár ránk 2024-ben? Mi vár 2024-ben a magyar gazdaságra? December 7-i, Signature-előfizetőinknek szóló rendezvényünkön erről is szó lesz. Még nem késő regisztrálni: Információ és jelentkezés A pénzügyminiszter vezetésével felálló költségvetési munkacsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés