Előfizetői tartalom

A kormány a rendszámok és a jogosítványok eljárásánál is változtatásra készül

A kormány változtatásokra készül a közúti közlekedéssel kapcsolatos ügyintézésnél, valamint átírja a vezetői okmányok kiadásánál és visszavonásánál az eljárásokat. Átalakul az ideiglenes és egyedi rendszámok kiadásának folyamata, valamint változás lesz a jogosítványok honosításánál – derül ki egy társadalmi egyeztetésre adott rendelettervezetből.

A legjelentősebb változások között szerepel a központi okmányiroda kizárólagos illetékességi körének kiterjesztése a közúti közlekedési ügyintézéssel kapcsolatban. Ennek értelmében a következő feladatok tartoznak majd kizárólagosan az okmányiroda hatáskörébe: Az ideiglenes rendszámok kiadása, beleértve a különleges rendszámokat is. Az egyénileg választott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés