Előfizetői tartalom

Így érdemes belevágni az új lakossági napelemes pályázatba

Minden szempontból pozitív lépésnek tartja az új, háztartási napelemes és tárolótelepítési pályázat elindítását Székely András, az Optimum Solar Home System Kft. tulajdonos-ügyvezetője, így szerinte mindenképpen érdemes élnie vele annak, akinek van rá lehetősége. Ahhoz azonban, hogy valóban sikeres legyen a pályázat, célszerű a plusz szolgáltatásokra, valamint a további műszaki tartalomra is figyelmet fordítani a kivitelezők ajánlataiban.

Amint arról beszámoltunk, már elérhető az új lakossági napelemes és tárolótelepítési pályázat részletes tudnivalókat tartalmazó kiírása, melynek keretében akár 5 millió forint vissza nem térítendő támogatás is igényelhető lesz háztartási napelemes rendszer és energiatároló telepítésére. A Napenergia Plusz Program nevű, vissza nem térítendő támogatásként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés