Előfizetői tartalom

Problémás lehet a közlekedés hétfőn Pécsett

MTI
A pécsi helyi közösségi közlekedésben vasárnap a sztrájkmenetrendben 1161 járat indításával - a megszokotthoz képest mindössze 10 járattal kevesebbel - biztosítható volt az elégséges szolgáltatás, hétfőn viszont már a járatok közel harmada maradhat ki - tájékoztatta a helyi közlekedési vállalat, a Tüke Busz Zrt. az MTI-t közleményben.

A cég hangsúlyozta: a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) által január 28-ra és 29-re meghirdetett munkabeszüntetés ideje alatt a társaság törekszik - jogszabályokban meghatározott módon - az elégséges szolgáltatások biztosítására. Hétfőn a normál menetrend szerinti 1884 járat helyett 1363 járat indításával - a normál menetrendhez képest 521 járattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés