Előfizetői tartalom

Fellélegezhet sok napelemes szaldós: rendkívül érdekes levelet kaptak

A január eleji hivatalos tájékoztatással ellentétben mégsem kerülnek át az éves szaldóból a havi bruttó elszámolásba azok a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) üzemeltetők, akiknek bár 2013. végéig volt már üzembe helyezett rendszerük, de azt követően bővítették a rendszerüket, mert „a bővítés üzembe helyezésétől számítandó a 10 év szaldó elszámolási lehetőség” – tudta meg a Portfolio az E.ON kommunikációs osztályától.

Azután fordultunk az elosztóhálózati üzemeltetőhöz, hogy a birtokunkba jutott egy olyan levél, amelyben az E.ON Ügyfélszolgálata arról tájékoztatott idén január 27-én egy ügyfelet, hogy a néhány héttel azelőtti kiértesítést vegye tárgytalannak, azaz mégsem sorolják át az éves szaldó elszámolásból a havi bruttó elszámolásba idén januártól kezdve. Íme a levél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés