Előfizetői tartalom

Kiderült: hatalmas változást tervez a kormány a magyar egészségügyben

Jelenleg az állami és a magánegészségügy szétválasztásának vége felé járunk, és el fogjuk kezdeni a két szektor együttélését szabályozni - jelentette be Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár a Magyar Kórházszövetség keddi konferenciáján. Jelezte azt is az ágazatvezető: kormányzati döntés szükséges ahhoz, hogy mely magántulajdonú szolgáltatókat vonja be hosszú távon a közfinanszírozott ellátásba.

A magánegészségügyi piac legfontosabb szereplői mind ott lesznek a Portfolio Private Health Forum 2024 konferenciáján. Az eseményt hamarosan meghirdetjük a Portfolio Konferencia oldalán, addig is érdemes bevésni a naptárba: szeptember 26. (csütörtök), Marriott Hotel. Új üzenetet kaptak a Magyarországon működő magánegészségügyi szolgáltatók kedden Takács Péter államtitkártól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés