Előfizetői tartalom

Magyar város is felkerült Európa legkevésbé biztonságos helyei közé

Portfolio
Az Európai Bizottság által készített felmérés szerint Európa legkevésbé biztonságos városa Róma, ahol az éjszakai séta során csak a válaszadók 38 százaléka érzi magát biztonságban az utcákon. Ezen a Miskolc is szerepel, a vizsgált 83 európai város között a magyar város azon települések közé tartozik, ahol a biztonságérzet kifejezetten rossz.

A 2023-as felmérés eredményei alapján általánosságban javult az európai lakosok életminősége az előző felméréshez képest. A válaszadók több mint kilencven százaléka elégedett a városában való élettel, és különösen a keleti tagállamokban tapasztalható az életminőség érzetében javulás – írja a Világgazdaság. Azonban a negatív tendenciát mutató városok között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés