Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: a hatóságoktól joggal várunk el szigort

A miniszterelnök hétfői napirend előtti beszédével kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka. Orbán Viktor szerint három nagyon fontos kérdésről: a régi köztársasági elnök lemondásáról, az új államfő kinevezéséről, valamint Svédország NATO-csatlakozásáról. Emellett a kormányfő beszélt a gyermekvédelmi törvény várható szigorításáról.

Aki nevelőként nem a gyerekek pártját fogja, annak nincs kegyelem – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök napirendi felszólalásában. Ezzel vezette fel, hogy a gyermekvédelmi törvényt szigorítsák, amelynek egy fontos eleme lesz, hogy pedofil bűncselekmények elkövetőit ne lehessen feltételesen szabadlábra helyezni. Arra kérte a bíróságokat is, hogy a már zajló ügyeknél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés