Előfizetői tartalom

Üzent az üzemanyagpiacnak Nagy Márton - Kezdhetünk félni?

Ismét jelzett az üzemanyagpiac szereplőinek a nemzetgazdasági miniszter: a régiós középmezőnybe kell tartozniuk a hazai áraknak, ha ez nem valósul meg, akkor be fog avatkozni a kormány. Adódik a kérdés: hol áll most a magyar benzin és dízel a környező országok áraihoz képest? Kezdhetünk félni, visszatér a benzinárstop réme?

Üzent Nagy Márton Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy sajtótájékoztatón elmondta Nagy Márton, hogy a hazai üzemanyagár kérdését folyamatosan vizsgálja a kormány. A nemzetgazdasági miniszter szerint van egy megállapodás a Magyar Ásványolaj Szövetséggel (MÁSZ), ez alapján a régiós középmezőnybe kell tartozniuk a hazai üzemanyagáraknak, ennek megvalósulását a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés