Előfizetői tartalom

Súlyos dróncsapást mértek az ukránok az oroszokra, komoly bevételkiesés miatt fájhat Putyin feje

Portfolio
Az ellenségeskedés jelentős fokozódását jelentette, hogy az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzBU) drónjai a jelentések szerint sikeres támadásokat hajtottak végre 12 oroszországi olajfinomító, legutóbb március 17-én a Krasznodari Kraj régióban található Szlavjanszk-on-Kuban létesítmény ellen. Mindez pedig az orosz olajfinomítási kapacitások 12-15 százalékának leállását eredményezte.

Az Ukrajinszka Pravda forrásai szerint az SzBU hajtott végre támadást a Szlavjanszk-on-Kuban olajfinomító ellen Oroszországban. Az ukrán különleges műveleti erőkkel és drónokkal végrehajtott akció után az üzem leállt, több helyen jelenleg is próbálják megfékezni a tüzeket. A Szlavjanszk-on-Kubanban tartózkodó szemtanúk robbanásokról számoltak be, és szemtanúi voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés