Előfizetői tartalom

Fontos információkat tudtunk meg a Mol és az O&GD nagy olajtalálatáról

Olajat talált a Mol és az O&GD Tura közelében, a napi kb. 1000 hordó kitermelésére alkalmas találat az egyik legjelentősebb hazai olajkút lehet, az innen felszínre hozott olaj a Mol százhalombattai Dunai Finomítójában kerül feldolgozásra. Lehetőségünk volt személyesen is megtekinteni a helyszíni munkálatokat, ahol több fontos kérdésünkre is válaszoltak a társaság vezetői.

Nagy olajtalálat Tura közelében Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az O&GD és a Mol kőolajat talált Tura közelében: a sikeres fúrást azután kezdték meg, hogy 2023 nyarán a társaság 49 százalékos részesedést szerzett az O&GD vonatkozó kutatási koncesszióiban - a turai munkálatok operátora tehát az O&GD, vagyis ők felelnek a projekt végrehajtásáért. Az új lelőhelyről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés