Előfizetői tartalom

Durván negatív áramárak repkednek Magyarországon, Paksot is rendszeresen visszaterhelik

Minden idők második legalacsonyabb napközbeni áramára alakult ki múlt vasárnapra a magyar áramtőzsdén, és sorozatban már a hetedik egymást követő napon negatív napközben a másnapi áramár, mindez pedig óriási változásokat jelent, többek között a Paksi Atomerőműre és az ipari fogyasztók áramszámlájára is – derül a Portfolio rövid vizsgálatából.

Arról, hogy a húsvéti nyuszi negatív áramárat hozott Magyarországon, illetve a május elsejei ünnepnapon minden idők második legalacsony áramára alakult ki a gyenge ipari áramkereslet és a napsütéses idő mellett, már írtunk, azóta még durvább változások történtek a piacon. Így például az, hogy múlt vasárnap a délután 1-3 óra közötti idősávban a nagykereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés