Előfizetői tartalom

Megvan a magyar lottóláz eredménye, gigantikus árbevételt ért el a Szerencsejáték Zrt.

Naponta 2 milliárd forinthoz közeli összeget fizetünk ki a játékosainknak - mondta a Portfolio-nak adott interjújában Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki más exkluzív adatokat is elárult az állami társaság 2023-as üzleti évéről. A cég első embere beszélt arról is, hogy az Ötöslottón hány milliárd forintos nyeremény felett indul meg a lottóláz idehaza. Mager Andreával emellett beszélgettünk az online sportfogadási piacon tavaly indult új helyzetről, a játékoskártyák jelentőségéről, a fizikai hálózat és a digitális tér szerepéről, a sorsjegyek valamint a számsors játék teljesítményéről. Ennek kapcsán kérdeztük az Ötöslottó legutóbbi két hatalmas nyereményét elvivő szerencsejátékosról is. Előrevetítette: hamarosan új típusú üzletet nyitnak, ami a jövő lottózója lesz.

Kezdjük a fő számokkal és trendekkel a 2023-as év értékelését. Mi az, ami először az eszébe jut ennek kapcsán a Szerencsejáték Zrt. tavalyi évéről? 2023 a rekordok éve volt akár az árbevételünket nézzük, akár a költségvetésbe fizetett közösségi hozzájárulásaink összegét. Mindhárom szegmensben, a sportfogadásban, a számsorsjátékokban és a sorsjegyek világában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés