Előfizetői tartalom

Útdíjrendszerek: új tervezettel állt elő a kormány

Egy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által előterjesztett tervezet jelentős változásokat hozna az állami tulajdonú útdíjrendszerek kezelésében. A kormány szerint a módosítások célja az elektronikus útdíjszedési rendszerek és az ezekhez kapcsolódó hálózati elemek tulajdonosi jogainak és kötelezettségeinek pontos kijelölése.

A tervezet szerint az országos közutak használatáért fizetendő útdíjak beszedésére alkalmas elektronikus díjszedési rendszer (ED-rendszer) és a Nemzeti tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató hálózat (TSM-rendszer) működtetése az állami tulajdonba került vagyonelemek, illetve a TSM-rendszer során beszerzett szoftver- és hardverelemek kezelésére vonatkozna....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés