Egyelőre visszafogott növekedést mutat a vendéglátóipar Magyarországon. Januárban a vendéglátás forgalmának volumene 5%-kal haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Ez kifejezetten jól hangzik, de érdemes látni azt is, hogy ez még mindig csak minimálisan magasabb, mint a Covid-válság előtti szint.
A hazai éttermek igencsak küzdenek a vendégeik megtartásáért, illetve újak megszerzéséért
– mondta a Portfolio-nak Semsei Rudolf, a VakVarjú Étteremcsalád tulajdonosa. A turisztikai vendégéjszakák számának növekedése nem feltétlenül jár együtt a vendéglátóhelyek forgalmának hasonló mértékű emelkedésével.
Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!
Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább.
December 1-17. között féláron adunk 2 havi Signature PRO előfizetést!
Használd a KARÁCSONY2025 kuponkódot a "KUPON BEVÁLTÁSA" mezőben, és élvezd a prémium elemzéseket, hírleveleket, kedvezményes konferenciajegyeket és online klubokat!
Siess, mert a 2 havi akciós előfizetést csak december 17-ig tudod aktiválni, ne maradj le, részletek ITT!
További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!