Még mindig nagyobb a hamburger és a sült krumpli iránti érdeklődés, ezt sajnos semmi nem taszítja le, de ezek után jönnek a magyar ételek
- mondta a Portfolio megkeresésére Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group egyik alapító-tulajdonosa. „Visszatérnek a hagyományos fogások, és nem ciki – még Michelin-csillagos éttermekben sem – a gulyásleves, a paprikás csirke, a lángos vagy a somlói eredeti vagy újragondolt változatait kínálni” – tette hozzá.
Érdekesség, hogy a vegán és vegetáriánus vendégek magas aránya arra utal: Budapestet olyan országok turistái látogatják nagy számban, ahol ezek az étkezési trendek már évekkel ezelőtt meghatározóvá váltak. Mindez egyre erősebb termékfejlesztési igényt támaszt a vendéglátóhelyek felé.
Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!
Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább.
December 1-17. között féláron adunk 2 havi Signature PRO előfizetést!
Használd a KARACSONY2025 kuponkódot a "KUPON BEVÁLTÁSA" mezőben, és élvezd a prémium elemzéseket, hírleveleket, kedvezményes konferenciajegyeket és online klubokat!
Siess, mert a 2 havi akciós előfizetést csak december 17-ig tudod aktiválni, ne maradj le, részletek ITT!
További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!