Előfizetői tartalom

A magyar autósoknak is fáj Trump újabb húzása

Portfolio
Ma reggel - ledolgozva a tegnap délutáni esést - 76 dollár felett indult a kőolaj kereskedése a Brent-piacon. A kőolaj drágulását az okozza, hogy Donald Trump bejelentette: az USA kilép az Iránnal 2015-ben kötött nukleáris egyezményből, és a legmagasabb szintű szankciókat intézményesíti a perzsa állammal szemben.

A szankciók hozzávetőleg napi 400-500 ezer hordóval tovább apasztanák a már amúgy is visszafogott kínálatot, ami az erőteljes globális kereslet mellett kínálati hiány kialakulásával fenyegeti a piacot.Kapcsolódó cikkünk2018.05.08Eljöhet a magyar autósok rémálma, a 400 forint feletti benzinárAz olajár három és fél éve járt ilyen magasan. Eközben az üzemanyagárakat meghatározó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés