Előfizetői tartalom

Példátlan segítséget kapnak a betegek

Eddig nem látott újítást vezet be a magánegészségügyi szolgáltatók egyesülete. A Primus csütörtöki bejelentése szerint létrejön a "Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató" védjegy a transzparens, jogkövető és etikus szolgáltatók számára. Idén ősztől ez a védjegy nyitott lehetőség lesz minden hazai szolgáltató számára, melynek kiállítása egy nagyobb cég esetében 800-900 ezer forintba kerülhet. Az audit során nem vizsgálják azt, hogy a beteg orvosszakmailag (például egy beavatkozás során) milyen minőségű ellátást kap, egyelőre csak az ellátás körülményeit ellenőrzik és értékelik.

Mi is ez valójában?Elsőként vezet be hivatalos tanúsítási folyamathoz, minőségi megfelelési kritériumokhoz és komplex próbavásárláshoz kötött védjegyet a hazai magánegészségügyi szektorban a Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesülete. A 12 hazai szolgáltatót tartalmazó egyesület célja, hogy a minőségi szolgáltatók helyzetbe hozásával segítse a pácienseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés