Előfizetői tartalom

Kétszer négysávosra bővíthetik az M1-est Bicskéig

Portfolio
Az M0 nyugati szektorának befejezése a korábbi elképzelésekhez képest más útvonalon történhet meg részben költségtakarékossági okok miatt és emiatt az M1-es autópálya Budapest és Bicske közötti szakasza egyben kerülőút is lesz, így érdemes lehet megfontolni az autópálya kétszer négy sávosra bővítését - vetette fel a Magyar Idők névtelen informátora a minapi kormánydöntésekben rögzített fejlesztési tervek kapcsán.

Amint megírtuk: az M0 nyugati szektorát a korábbi elképzelésekkel ellentétben mégsem vezetnék át a budai hegyeken, természetvédelmi területeken, alagutak segítségével, hanem két új építése segítségével, zsák formában zárnák be a körgyűrű nyugati és északi részét: egyrészt Esztergomtól az M1-esig megépülne az M100-as jelzésű gyorsforgalmi út (ez a tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés