Előfizetői tartalom

Londoni elemzők: bizarr ez a "kalózozás"

Portfolio
Visszautasították londoni elemzők a Portfolio.hu-nak küldött rövid kommentárjukban azokat a vádakat, amelyeket Matolcsy György a Heti Válaszban ma megjelent írásában fogalmazott meg. Amint beszámoltunk róla, a nemzetgazdasági miniszter úgy véli, hogy a pénzvilág kalózainak, a spekulációs tőkének az az érdeke, hogy magasan tartsák a magyar állampapírok hozamát, ehhez pedig sok rossz hír kell Magyarországról. A "londoni elemzők" ezért állandó nyomás alatt tartják a magyar híreket és a pénzpiacot. Két - magát megszólítottnak érző - szakértő is rövid kommentárt juttatott el szerkesztőségünknek. A kommentárok teljes tartalma a Portfolio.hu angol oldalán érhető el, alább csak néhány gondolatot emelünk ki.

Kapcsolódó cikkünk2012.11.15Összeesküvést vizionál Matolcsy - Üzent a londoni elemzőknek isEgyikük, névtelenséget kérve, azt hangsúlyozta, hogy az elemzők függetlenek a szigorú angol pénzügyi felügyeleti szabályok (FSA) alapján és a manipulálás illegális tevékenység lenne. Megjegyzése szerint még az a gondolat is "igencsak bizarr", hogy a piacokat a befektetők manipulálnák....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés