Előfizetői tartalom

Megvan a kotta, amiből Orbánék játszhatnak

Érdemes csökkenteni a járulékokat, átalakítani a közmunkaprogramot, tovább kell mérsékelni az adóelkerülést, egyszerűsíteni kell a társasági adó fizetését, felül kell vizsgálni a jelenleg érvényben lévő adókedvezményeket, bürokráciacsökkentést kell végrehajtani - csupán néhány példa azok közül a gazdaságpolitikai intézkedések közül, amelyeket még korábban fogalmazott meg a Magyar Nemzeti Bank. Ismerősnek tűnnek ezek a javaslatok? Nem véletlenül, megmutatjuk, miért.

A munka világa. Ez az a bizonyos kotta?Elsőként a Portfolio hívta fel a figyelmet arra, hogy az MNB versenyképességről szóló könyve az étlapja lehet a kormányzati intézkedéseknek és ez akár a harmadik Széll Kálmán Terv nevet is viselheti. Az elmúlt hónapok kormányzati intézkedései és a legutóbb bejelentett tervek pedig csak tovább erősítették bennünk ezt az érzés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés