FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Szép csendben mégis megépül a budapesti olimpia - Itt a lista a készülő létesítményekről

A 2024-es budapesti olimpiát ugyan sikerült megtorpedózták, de a sportlétesítmény-fejlesztések azóta sem álltak le, naponta hallani új híreket arról, hol milyen stadion vagy sportcsarnok épül. Emellett az infrastruktúra-fejlesztésekben is tetten érhetők az olimpiai pályázat nyomai. Hivatalos kommunikáció továbbra sincs arról, hogy akar-e újra olimpiarendezésre pályázni Magyarország, de könnyen lehet, hogy nem mondott le az álomról a kormány.

Sportlétesítmények nőnek ki a földből2016 őszén a budapesti olimpiai pályázatot előkészítő cég, a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. összesen 407,1 milliárd forintra becsülte azoknak a sportlétesítményeknek a költségét, melyek egy esetleges nyári olimpiához szükségesek lennének. Ebbe beletartoznak a teljesen új stadionok és helyszínek mellett az esetleges felújítások, bővítések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés