Előfizetői tartalom

Trump újra nekiment a Fed-elnöknek

Szerda reggel az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy újabb Twitter-hadjárattal kezdte a napot. Újonnan szokásává vált, hogy Jerome Powellt, a Fed elnökét, hibáztassa az amerikai gazdaság esetleges lassulása miatt. Trump úgy látja, hogy a gazdaság teljesen egészséges és jól működik. Az "egyetlen probléma" a Federal Reserve, ami vissza akarja fogni az amerikai gazdasági növekedését.

A szakértői véleményét személyes támadással is ötvözte Trump, aki Powellt egy rossz golfoshoz hasonlította, aki nem tud puttolni (ez a golfladba finom megütése, gurítása, lyukba ütési céllal), azaz nincs érzéke hozzá. Elmondása szerint nagyon jól állnak a kínai tárgyalásokkal és a többi kereskedelmi megállapodásokkal. Úgy látja, hogy az USA-nak sokkal alacsonyabb kamatlábakkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés