fehér ház amerika elnök fehérház
Globál

Amerikai elnökválasztás: Bident és Trumpot is elnémítják a következő vitán

Portfolio
Donald Trump elnök és demokrata kihívója, Joe Biden pénteki vitáján a szervezők elnémíthatják a vitapartnerek mikrofonját, megakadályozva ezzel, hogy a jelöltek egymás szavába vágjanak, mint a legutóbb.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Emlékezetesre sikerült az első elnökjelölti vita Joe Biden és Donald Trump között 2020. szeptember 30-án, a vitázók - ez inkább Trumpra volt jellemző - rendszeresen egymás szavába vágtak, nem hagyták, hogy a másik elmondja az üzenetét.

A vitát szervező bizottság hétfőn közölte, hogy a következő vitán elnémítják a jelöltek mikrofonját abban a 2 percben, amikor a felek - elméletileg - megszakítás nélkül elmondhatják a témával kapcsolatos fő állításaikat - írja a Reuters. Az előző vitán szinte egy olyan két perces időtartam sem volt, amikor a jelöltek ne vágtak volna a másik szavába.

Trump kampánystábja ellenezte a módosítást, ennek ellenére nem jelezték, hogy nem vesznek részt a vitán. Donald Trump maga is megszólalt, tisztességtelennek nevezte a lépést, ennek ellenére jelezte, hogy részt vesz a vitán.

A második vita azért maradt el, mert Trump betegsége miatt online rendezték volna meg, az elnök azonban nem kívánt részt venni azon. Az első vitát egyébként az értékelések szerint Joe Biden nyerte meg, és a kettejük közti különbség is az első vita után kezdett nőni a demokrata jelölt javára.

Címlapkép: Getty Images

biden kína hidegháború
trader
magyar lemgyel veto unios koltsegvetes jogallamisag budapest targyalas 201126
GettyImages-1191984095
repulomaszkcovid
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

biden kína hidegháború