Előfizetői tartalom

Kellemetlen a Biden-család botránya, de a Facebook válasza sokkal veszélyesebb

Jelentős mennyiségű kompromittáló anyag került elő Hunter Bidenről, Joe Biden demokrata elnökjelölt fiáról, aki állítólag egy ukrán energiavállalat igazgatósági tagjaként drogos bulikban vett részt, örömlányok kíséretében. Önmagában Hunter Biden múltja nem újdonság, hiszen a sztori még a bőven az anyag előkerülése előtt lezajlott elnökjelölti vitán is előkerült, az új anyagok szerint viszont Joe Biden, még Obama alelnökeként is találkozott az energiacég egyik vezetőjével. Nem valószínű, hogy az incidens jelentősen rontja Biden elnöki esélyeit, sokkal aggasztóbb az, hogy az eredetileg a New York Post által írt cikket tűzzel-vassal irtani kezdte közösségi felületeiről a Facebook és a Twitter, mert annak tartalma szerintük nem ellenőrizhető. Az, hogy egy közösségi oldal ilyen módon beleavatkozik egy demokratikus választásba és egy mainstream médiatermék munkájába, még sosem volt korábban tapasztalható és a jövő politikai eseményei kapcsán is nagyon komoly következményekkel járhat.

Szex, drogok és ukrán energiabiznisz A New York Post írt a napokban arról, hogy Hunter Biden bemutatta apját, Joe Bident egy ukrán energetikai vállalatnak, majd kevesebb mint egy évre a találkozó után az Obama-kormányban alelnöki posztot ellátó Joe Biden kirúgatott egy ügyészt, aki a szóban forgó ukrán vállalatot vizsgálta. A Post több olyan e-mailt is szemlézett, melyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés