Előfizetői tartalom

Gyorsértékelés az elnökjelölti vitáról: Biden hozta a kötelezőt, de Trump mindenkit meglepett

A magyar idő szerint ma hajnalban tartott utolsó elnökválasztási vitán nyoma sem volt az első, káoszba fulladó elnökjelölti vita hangulatának. Trump és Biden között valódi vita alakult ki, bőven volt szó szakpolitikai kérdésekről is. Mivel a felmérések szerint Trump lemaradása jelentős, így inkább neki kellett jól szerepelnie és nagyot húznia a mai a vitán, míg Biden számára az volt a fontos, hogy hozza a kötelezőt, és ne kövessen el nagy hibát. Ennek a szerepnek mindkét fél megfelelt, Trump azonban messze a várakozások felett teljesített.

Magyar idő szerint ma hajnali háromtól fél ötig tartott az utolsó elnökjelölti vita Joe Biden demokrata jelölt és Donald Trump republikánus elnök között. A vitát Tennessee államban, Nashville-ben tartották, és Kristen Welker, az NBC munkatársa vezette. Az előző elnökjelölti vitán személyeskedésig, sértegetésig fajuló veszekedést láthattunk érdemi vita helyett, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés