Előfizetői tartalom

Világraszóló botrány robbant ki az "évtized számítógépes játéka" körül, ezerrel megy a tűzoltás

Sosem látott érdeklődés övezte a Cyberpunk 2077 megjelenését a gamervilág részéről: voltak, akik azt várták a lengyel CD Projekt Redtől, hogy a világ legjobb számítógépes játékát dobják a piacra december 10-én. Gyorsan bebizonyosodott, hogy ez nincs így: a látványos játék annyira bugos, hogy Xboxon és Playstation 4-en gyakorlatilag játszhatatlan. A fejlesztőcég részvényárfolyama összeroppant, most megy a tűzoltás a menedzsment részéről, akiknek egyszerre kell a játékosok és a tulajdonosok felé is magyarázkodniuk. Pedig sokak szerint a Cyberpunk 2077 nem rossz játék, egyszerűen csak túl sokat vártak tőle.

Túl nagy volt a hype A Witcher 3-at sok gamer a valaha készült legjobb RPG-játéknak tartja; Ríviai Geralt kalandjai a háború sújtotta Temeriában és a környező régiókban minden tekintetben feltették a CD Projekt Redet a legnagyobb nemzetközi videojáték-stúdiók térképére. A Cyberpunk 2077-et még 2012-ben jelentette be a CDPR, de valódi nemzetközi figyelmet csak a Witcher...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés