Előfizetői tartalom

Joe Biden beiktatása több szempontból is példátlan lesz - Érhet minket meglepetés?

Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett kerül sor Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnökének beiktatására a mai nap. Nemcsak a koronavírus miatti egészségügyi intézkedések lesznek szembetűnőek, hanem még 25 ezer nemzeti gárdista is biztosítja a következő elnök védelmét, akiket az FBI rendkívüli módon egyenként átvilágít. Bár országszerte (fegyveres) tömegtüntetéseket jelentettek be Trump támogatói, nem valószínű, hogy ilyen biztonsági intézkedések mellett bárki megpróbálná megakadályozni Joe Biden beiktatását.

Ma iktatják be Joe Bident Már készülnek a Fehér Háznál Joe Biden és Kamala Harris érkezésére. Fotó: Victor Blue/Bloomberg via Getty Images Washingtoni idő szerint ma délben (magyar idő szerint este 6 óra) kerül sor Joe Biden megválasztott elnök beiktatására, aki az Egyesült Államok 46. elnökeként kezdi meg munkáját. A koronavírus-pandémia miatt az eseményen élőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés