Előfizetői tartalom

Új részletek derültek ki a titkos levélről, amit Joe Bidennek hagyott Donald Trump

Portfolio
Donald Trump levelet hagyott Joe Bidennek a Fehér Házban, de egyik elnök sem volt hajlandó közzétenni, hogy pontosan mi áll benne. Miután elolvasta Biden a levelet, csak annyit mondott a riportereknek, hogy „nagyvonalú” volt az írás. Trump egy szenior tisztségviselője megerősítette ezt és elmondta: a levélben Trump Biden sikeréért és az ország jólétéért szorít.

Donald Trump levelet hagyott Joe Bidennek a Fehér Házban, mellyel folytatott egy viszonylag új hagyományt az amerikai elnökök körében. A hagyományt Reagan elnök kezdte és Trump is kapott ilyen levelet Obamától. Jellemzően a levél tartalmát közzétették az egymást váltó elnökök, jelen esetben ez egyelőre nem valósult meg. „Az elnök nagyon nagyvonalú levelet írt. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés