Előfizetői tartalom

Mihez kezd Donald Trump az elnökség után? Nehéz dolga lesz, ha meg akarja valósítani nagy terveit

Donald Trump január 20-án békésen átadta az Egyesült Államok elnöki székét Joe Bidennek és a Mar-a-Lagóba, floridai pihenőreszortjába repült, ahova egy időre be is költözik most. Trump többször is jelezte, hogy indulna a 2024-es elnökválasztáson, még az is lehet, hogy egy teljesen új párt színeiben, viszont elképzelhető, hogy februárban örökre eltiltják majd az elnökségtől. Ha nem, akkor is egyre szűkül majd Trump politikai mozgástere, ahogy a mainstream republikánusok és a fanatikus hívek is elpártolnak tőle, illetve sorra veszti el kommunikációs felületeit a közösségi médiában. Felmerült persze az is, hogy Trump saját TV-csatornát indítana, de aligha lesz esélye ezzel széles körök megszólítására. Nézzük, mihez kezdhet most Donald Trump, hogy többé nem elnök.

Első az impeachment Az amerikai média munkatársai fényképezik a Donald Trump elmozdítására indított eljárás szövegét. Fotó: Stefani Reynolds/Getty Images Donald Trump ellen elnökségének utolsó hetén alkotmányos felelősségre-vonási eljárást kezdeményeztek (impeachment), a Ház elfogadta az eljárást, a szenátus viszont még nem döntött az ügyben. Még nincs pontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés