FONTOS Itt a kamatdöntés – 100-ra gyorsít az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Néhány órán belül áttörés jöhet: még ma berobbanhat Joe Biden történelmi pénzosztása

1900 milliárd dollárt tervez elkölteni Joe Biden és kormánya a koronavírus-válság gazdasági és társadalmi hatásainak enyhítésére. Az intézkedéscsomag többek közt 1400 dolláros pénzosztással is segítené a szegényebb háztartásokat, de jut bőven pénz az oltáskampány felpörgetésére és az önkormányzatoknak is. A Kongresszus február vége óta vitatkozik a segélycsomag összetételén, de nagyon úgy néz ki, hogy ma végre áldását adhatja a törvényhozás a hatalmas tervezetre.

Célegyenesben a gigacsomag Nancy Pelosi, a Képviselőház elnöke a mentőcsomagról beszél párttársaival. Fotó: Drew Angerer/Getty Images Várhatóan washingtoni idő szerint szerda reggel elfogadja a Kongresszus a következő nagy koronavírus-mentőcsomagot, melyet Joe Biden nevével fémjeleztek. Az új amerikai elnök rekord összeget, mintegy 1900 milliárd dollárt szeretne költeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés