Előfizetői tartalom

Komplex kutatás bizonyítja: Magyarország az egyik legjobban felkészült ország a jövő kihívásaira

Magyarország a világ élvonalába tartozik, ha a társadalom biztonságának, boldogságának és egyensúlyának hosszútávú fenntarthatóságát vizsgáljuk – derül ki egy friss kutatásból, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Jövőképességi Kutatóközpontja publikált. Hazánk a 36 OECD ország közül a 8. helyet érte el, a dobogó első három helyét Kanada, Ausztrália és Norvégia szerezte meg.

Négyéves kutatási folyamat ért véget a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Jövőképesség Kutatóközpontja és a KSH együttműködésében, melynek célja volt, hogy kiderítse, mely országok készültek fel a leginkább arra, hogy a folyamatosan változó világban biztonságos és boldog társadalmat tudjanak fenntartani hosszú távon. A kutatás eredménye a Társadalmi Jövőképesség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés