Előfizetői tartalom

Végre megjelenik a hetek óta várt WHO-jelentés – Szivárognak a részletek a koronavírus eredetéről

A koronavírus nagy valószínűséggel egy köztes állatfajon keresztül denevérről terjedt át az emberre – az előzetes értesülések szerint ez lesz a fő következtetése az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és Kína hetek óta várt, várhatóan ma megjelenő közös jelentésének. A WHO szakértőinek év eleji vuhani vizsgálódásainak eredményeit összesítő, a kínai hatóságok által biztosított adatokon alapuló jelentés a vírus vuhani laborból történő kikerülését „nagyon valószínűtlen” hipotézisnek tartja.

Az Egészségügyi Világszervezet szakértőinek év eleji, kéthetes januári vuhani vizsgálódásainak eredményeit összegző, a WHO és Kína szakértői által összeállított, várhatóan ma nyilvánosságra kerülő jelentés négy elméletet vizsgált meg az új típusú koronavírus lehetséges eredetére vonatkozóan – derül ki a Bloomberg, illetve az AP hírügynökség birtokába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés