Előfizetői tartalom

Jobb elnök Joe Biden, mint Donald Trump? Van valami nagyon furcsa a számokban

Joe Biden elnöki teljesítménye igencsak megosztja az amerikai állampolgárokat: saját párttársai nagyon elégedettek vele, republikánus ellenlábasai pedig nagyon elégedetlenek. Biden az eddigi pollok alapján elsősorban a járványkezelés területén teljesít a legjobban, míg a bevándorlással kapcsolatos intézkedései a legnépszerűtlenebbek. Biden az első 70 napja alapján a második legnépszerűtlenebb amerikai elnök az elmúlt 30 évben, viszont sok más elődjével ellentétben nem csökken rohamosan a népszerűsége megválasztása óta, de elutasítottsága is folyamatosan növekszik.

A napokban került ki egy friss poll az NPR oldalára, melyben azt vizsgálják, hogy az Egyesült Államok állampolgárai hogy vélekednek Joe Biden eddigi elnöki teljesítményéről. A felmérésből kiderül az, hogy az amerikaiak mindössze szűk többsége (52%) vélekedik pozitívan Joe Biden eddigi elnöki teljesítményéről és igencsak nagy a megosztottság pártpreferenciák alapján....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés