Előfizetői tartalom

Izgalmas felvételek szivárognak az ukrán határon felvonuló félelmetes orosz fegyverarzenálról

Számos Twitter-posztban és nyugati hírportálon jelentek meg vélt vagy valós felvételek azokról az orosz fegyverekről, fegyverrendszerekről, melyeket az orosz haderő az elmúlt hetekben az ukrán határra csoportosított. Azt nagyjából látni lehet, hogy az oroszok jelentős mennyiségű harckocsit, páncélozott szállító harcjárművet és löveget vonultattak fel, de rengeteg félreértés, dezinformáció is terjed az állítólagos orosz csapatmozgásokról és az arra adott amerikai válaszreakciókról is.

Megmozdultak a páncélosok Az elmúlt hetekben igencsak megnőtt a feszültség az orosz-ukrán határon: ukrajnai hírszerzési források szerint Oroszország mintegy 80 ezer katonát vonultatott fel a határra és a NATO tisztségviselői is figyelmeztetések egész sorozatát adták ki az orosz csapatmozgásokkal kapcsolatosan. A Daily Mirror jelentése szerint még ennél is több: 107 ezer orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés