Előfizetői tartalom

Megjelent a friss lista: ezek most a legnépszerűbb autómárkák

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt nehezen indult az év a magyar autópiacon, áprilisban viszont látványos megugrás volt tapasztalható az új autók értékesítésében. A Carinfo.hu által közzétett adatokból az is kiderült, hogy a Suzuki továbbra sem talált legyőzőre, a márka értékesítette a legtöbb személyautót, míg a dobogó második és harmadik helyét a Toyota és a Ford szerezte meg. A kishaszongépjárművek eladásainál sem született meglepetés, a Ford magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt.

Látványos erősödéssel folytatódott az év a magyar autópiacon, múlt hónapban 10 521 új autót helyeztek forgalomba, amely 70 százalékos növekedést jelentett 2020 áprilisához képest. Az év első négy hónapját figyelembe véve elmondható, hogy 42 714 új autó került értékesítésre, amely 9,9 százalékos növekedést jelent 2020 azonos időszakához képest. A múlthavi regisztrációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés