Előfizetői tartalom

Rejtélyes idegenek látogatják a Földet? Sok a kérdőjel a Pentagon jelentésével kapcsolatosan

Nem meglepő módon nem adott választ arra a régi kérdésre a Pentagon UFO-jelentése, hogy léteznek-e földönkívüliek, de az amerikai védelmi minisztériumnak sikerült annyira ködösen és hézagosan összeraknia a mindössze kilenc oldalas dokumentumot, hogy az űrlény-hívőknek csak további muníciót adtak elméleteikhez. Pedig komoly kockázatot jelentenek a légtérben mozgó azonosítatlan objektumok, hiszen 11 esetben majdnem ütköztek velük amerikai repülőgépek és 18 olyan eset is bejelentésre került, mely során úgy tűnt, hogy a repülés ismert feltételeinek ellentmondva mozognak ezek a tárgyak. A Pentagon az Egyesült Államok biztonságát félti és még több pénzt kér egy újabb jelentéshez, az űrlény-hívők pedig tovább találgatnak.

144 észlelés, 5 lehetséges magyarázat Ahogy ez várható volt, semmilyen nagy meglepetést nem tartalmazott a pénteken közzétett „UFO-jelentés,” melyben a Pentagon az amerikai Kongresszusnak ad számot azokról az azonosítatlan repülő objektumokról (UFO vagy UAP), melyek az Egyesült Államok észlelési területébe jutottak az elmúlt években. A nyilvánosságra hozott, alig 9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés