Előfizetői tartalom

Videó készült az amerikai fegyverekkel parádézó tálibokról

Portfolio
Nagy mennyiségű amerikai fegyvert zsákmányoltak a tálibok, ahogy gyorsan nyomulnak előre Afganisztánban a NATO-csapatok kivonulásának lezárultával. A szélsőséges iszlamisták látszólag egyfajta trófeaként gondolnak a szerzeményeikre, a Sky Newsnak még azt is megengedték, hogy videót csináljanak arról, ahogy az amerikai fegyverekkel parádéznak.

Napok kérdése, hogy lezárul az afganisztáni NATO-kivonulás, a hétvégén hagyták el az utolsó fontos katonai bázisukat az amerikai katonák, a Bagram légibázist. A kivonulás során rengeteg járművet és fegyvert hagytak hátra, több ezek közül szinte perceken belül fosztogatók kezébe került: Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 06. Az afgánok nagyon dühösek az amerikaiak trehány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés