Előfizetői tartalom

Elnök is lehetett volna a koronavírus elleni védekezés sztárpolitikusa, de bukott perverzként vonul be a történelembe

Lemondott tegnap Andrew Cuomo, New York kormányzója. A Demokrata erős embert 11 nő vádolta meg szexuális zaklatással; miután az állami főügyész keresetet nyújtott be ellene, már legszorosabb szövetségesei, mint Joe Biden elnök és Bill DeBlasio, New York City polgármestere is lemondását követelték. A botrány derékba törte Cuomo politikai karrierjét, aki rengeteg erőforrást fektetett abba, hogy felépítse imidzsét, mint a koronavírus elleni védekezés élharcosa és bár ő maga tagadta, egyes vélekedések szerint hosszabb távon az elnöki székbe készült.

Megbukott New York erős embere Tegnap élő adásban jelentette be Andrew Cuomo, New York állam kormányzója, hogy lemond tisztségéről. A bejelentésre néhány nappal azután került sor, hogy a befolyásos Demokrata politikust Letitia James, New York állam főügyésze hivatalosan is megvádolta azzal, hogy szexuálisan zaklatta mintegy 11 munkatársát, beosztottját, ismerősét. A hónapokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés