Előfizetői tartalom

Van, ahol nagyon gyorsan sikerült kontroll alá vonni a delta variánst, Magyarországon lassan fut fel a negyedik hullám

Portfolio
Új-Zélandon egyetlen delta variánssal fertőzött személy miatt országos zárlatot rendeltek el, és a járványgörbét ezzel két hét alatt sikerült úgy letörni, hogy az új esetszámok hét napos mozgóátlaga a tetőzéskor még a 100 főt sem érte el. Ausztráliában, a másik mintaországban ezzel szemben már 1000 fölött van az új esetek száma, és a tetőzéskor több ezresre nőhet. A ma reggeli magyarországi adatok a negyedik hullám lassú felfutásáról árulkodnak, és erre utalt Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora is, aki szerint egyébként csak az oltatlanok számára jöhetnek korlátozások itthon. Legfrissebb hétfői híreink egy cikkben!

2021. szeptember 06. 20:40 Megosztás Nem kockáztatnak New York-ban - Számos cég elhalasztja az irodai visszatérést a delta variáns miatt A koronavírus delta nevű variánsának terjedése miatt számos cég kényszerült az Egyesült Államok gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés