Előfizetői tartalom

Blinken figyelmeztette Iránt, hogy nem sok ideje maradt visszatérni az atomalkuhoz

MTI
Irán "kifut az időből", nem sok ideje maradt, hogy visszatérjen a 2015-ben kötött nukleáris megállapodás betartásához - jelentette ki szerdán Antony Blinken amerikai külügyminiszter, miután Washingtonban tárgyalt Jaír Lapid izraeli külügyminiszterrel és Abdalláh bin Zajid Ál Nahajan sejkkel, az Egyesült Arab Emirátusok külügyi tárcájának vezetőjével.

Közeledünk ahhoz a ponthoz, amikor önmagában a JCPOA-hoz (az atomalku hivatalos neve: Joint Comprehensive Plan of Action, azaz Közös Átfogó Cselekvési Terv) való visszatéréssel nem fogják visszakapni annak előnyeit, és ez azért van, mert Irán ezt az időt arra használta fel, hogy különböző módokon előmozdítsa nukleáris programját - fogalmazott az amerikai tárcavezető.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés