Előfizetői tartalom

Koronavírus: lesújtó figyelmeztetés érkezett a közelgő tél miatt

Portfolio
Különböző nemzetközi példák figyelmeztető jelként kellene szolgáljanak a járvány terjedése szempontjából. A közelgő tél és a hidegebb idő pedig nem sok jót vetít előre a fertőzésnek kitett lakosság számára. Azok az országok, amelyek túlságosan is a vakcinára építik védelmi stratégiájukat, várhatóan nagyobb veszteségekre kell felkészülniük.

Több országban is feltámadt a Covid-járvány újabb hulláma, ami azt is jelenti egyben, hogy ismét kemény tél jöhet a fertőzés szempontjából - írja összefoglaló helyzetértékelésében a Bloomberg, amely Lettország reakcióját hozza fel példaként. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 24. Koronavírus: Kelet-Európa a járvány új gócpontja Az éttermek és a fodrászatok zárva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés