Előfizetői tartalom

Franciaország kvázi kötelezővé tette a harmadik oltást is

MTI
A francia kormány felgyorsítja és kiszélesíti a koronavírus elleni vakcina harmadik oltásának kampányát, a harmadik oltás igazolása a közeljövőben kötelező lesz a védettségi igazolás érvényességéhez - jelentette be a szerdai kormányülést követően Gabriel Attal kormányszóvivő. Az intézkedés részleteit csütörtökön ismerteti Olivier Véran egészségügyi miniszter.

A kormányülésen, és azt megelőzően az egészségügyi védelmi tanács ülésén, három intézkedésről született döntés a járvány ötödik hullámának megfékezésére: a harmadik oltást a Pfizer/BioNTech vakcinájából a közeljövőben minden 18 éven felüli igényelheti (jelenleg csak a 65 éven felüliek, a veszélyeztettek és az egészségügyi dolgozók jogosultak rá), a védettségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés