Előfizetői tartalom

Közülük kerülhet ki Amerika következő elnöke – Egy fekete nő biztos benne, hogy övé lesz az Ovális Iroda

A demokrata szavazók közel fele új jelöltet akar 2024-ben, a helyezkedés pedig már beindult a Demokrata Pártban. Amennyiben Joe Biden újraindul, valószínűleg várniuk kell 2028-ig, de az elnök kora okot adhat a felkészülésre. Ahogyan írtuk, a lehetséges republikánus jelöltek már gőzerővel készülnek 2024-re, most pedig lássuk a demokraták feltörekvő reménységeit, akik a Fehér Házba vágynak!

Rossz és még rosszabb számok A FiveThirtyEight szerint Joe Biden átlagos támogatottsága körülbelül 43 százalék, amely nem ad okot elégedettségre, azonban érdemes megvizsgálni a korábbi elnökök támogatottsági számait. George W. Bush második ciklusának nagy részét 40 százalék alatti támogatottsággal töltötte, míg Barack Obama támogatottsága többnyire 40 és 50 százalék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés