Előfizetői tartalom

Kimaradt egy fontos részlet a népszerű karácsonyi filmből

Az Igazából szerelem korunk egyik legnépszerűbb karácsonyi filmje, amely nemcsak az ünnepi hangulatra vágyó filmkedvelőkre, hanem a politikusokra és a közbeszédre is hatást gyakorol. A film több ikonikus jelenete is kampányeszközzé vált, miközben egy fontos részlet kimaradt. Nem, nem Billy Mack legendás ígérete. A fennálló kérdés az, hogy melyik párt frakciójában ül az Igazából szerelem népszerű miniszterelnöke?

Film és valóság Az Igazából szerelem 2003-ban, Tony Blair munkáspárti miniszterelnök második ciklusa idején jelent meg. A romantikus dráma laza politikusát sokan a baloldali pártvezérhez hasonlították, sőt, maga Blair is beszélt az emiatt támasztott elvárásokról. Pár hónappal harmadik választási győzelme után, a Munkáspárt brightoni konferenciáján tartott beszédében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés