Előfizetői tartalom

Erre senki sem számított: James Bond-paródiavideóval támad Kína

Az MI6 vezetője, Richard Moore köszönetet mondott a kínai állami hírügynökségnek az ingyenes hirdetésért, miután Kína egy James Bond-tematikájú paródiavideót tett közzé, válaszul arra a tavalyi kijelentésére, hogy Peking a kémügynökség „legnagyobb prioritása”. A brit kémfőnök első nyilvános beszédéről mi is beszámoltunk.

Richard Moore, aki az MI6-ként ismert Secret Intelligence Service-t vezeti, novemberben tartotta meg első nyilvános beszédét azóta, hogy a szervezet vezetője lett 2020 októberében. AZ MI6 VEZETŐJE ELMONDTA, HOGY KÍNA, OROSZORSZÁG, IRÁN ÉS A NEMZETKÖZI TERRORIZMUS JELENTI A „NÉGY NAGY” BIZTONSÁGI PROBLÉMÁT, amellyel a brit kémek szembesülnek instabil világunkban – írta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés