Előfizetői tartalom

Borotvaélen táncol a brit politika fenegyereke – Vége a partinak?

Forró hangulat várta szerda délben Boris Johnson brit miniszterelnököt a parlamentnek otthont adó Westminster-palotában. A miniszterelnöki kérdések órája (PMQs) során az ellenzék vezetője, Keir Starmer lemondásra szólította fel a Konzervatív Párt vezetőjét, akiről kiderült, hogy részt vett a miniszterelnöki rezidencián, vagyis a Downing Street 10-ben megtartott partin, miközben a brit állampolgárok a járványügyi intézkedések miatt családtagjaiktól elvágva élték napjaikat. A konzervatívok között már megindult a helyezkedés, nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan új miniszterelnöke lesz Nagy-Britanniának.

Kemény kérdések órája Nos, megkaptuk: több hónapnyi félrevezetés és megtévesztés után, egy kilátástalan ember szánalmas látványa – írta le kíméletlenül a miniszterelnök helyzetét a Munkáspárt vezetője, Keir Starmer. Az ellenzék vezetője a miniszterelnöki kérdések órájában, Boris Johnson bocsánatkérése után zúdította sorait a konzervatívok vezetőjére:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés