Előfizetői tartalom

Fenyegetőzik Amerika, de mégis mit tud csinálni, ha Vlagyimir Putyin tényleg megtámadja Ukrajnát?

Ahogy egyre inkább valószínű, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát, úgy durvulnak a megtorlással kapcsolatos fenyegetések az Egyesült Államok, a NATO és más, nyugati nagyhatalmak vezetőinek részéről. Ha lesz is orosz támadás, továbbra is alacsony az esélye a nyílt katonai válaszadásnak a NATO-részéről, más, haditechnikai opciók viszont nyitva állnak a beígért, bénító gazdasági szankciók mellé.

Aligha lesz nyílt NATO-intervenció Több mint 100 ezer orosz katona vonult fel az ukrán határ térségébe, a Nyugat szerint Ukrajna elleni támadás készül. A fenyegetés annyira komoly, hogy egyes nyugati országuk már elkezdték hazahívni a követségi személyzetüket Kijevből. Kapcsolódó cikkünk 2022. 01. 24. Reagált Kijev az amerikai diplomaták hazarendelésére 2022. 01....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés